Način plaćanja

 
Koji su načini plaćanja i mogu li platiti uplatnicom?

Postoje dva načina plaćanja: kreditnim karticama prilikom kreiranja narudžbe ili plaćenje pouzećem u gotovini, tj. plaćanje dostavljaču na licu mjesta prilikom isporuke. Plaćanje uplatnicom nije moguće. Plaćanje u gotovini je moguće samo u EUR.

 
Povrat sredstava - plaćanje pouzećem

U slučaju odustajanja od ugovora, potrošač ima pravo na povrat novca ili na zamenu za drugi proizvod. Sredstva se kupcu vraćaju po prijemu proizvoda.

Prodavač je dužan potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovi ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustajanju, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikl.


PROCEDURA ZA POVRAT SREDSTAVA PUTEM ONLINE PRODAVAONICE

Molimo Vas pripremite sljedeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Broj kunskog tekućeg računa na koji će biti uplaćena sredstva

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem formulara na sljedećem linku

Kada dostavite potrebne podatke, biti će kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povrat sredstava biti prosljeđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe.

Povrat sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

 
Povrat sredstava za plaćanje putem kreditnih kartica

U slučaju vraćanja proizvoda ili povrata sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od kreditnih kartica, djelomično ili u cijelosti, a bez obzira na razlog povrata, Converse.hr je u obvezi povrat izvršiti isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro kartica. To znači da će banka na zahtjev prodavatelja obaviti povrat sredstava na račun korisnika kartice.

 
 

Niste pronašli odgovor?

Email: support@converse.hr

Ili nas kontaktirajte putem kontakt formulara

 
To Top