Informacije o proizvodima

 
Kako Odrediti Veličinu?

U Converse-u je važno pronaći savršen kroj za vas. Zato nudimo alate koji će pomoći da odredite pravu veličinu, tako da ćete se osjećati onoliko sjajno koliko sjajno izgledate u novim starkama i odjeći.

Ako niste sigurni u svoju veličinu Converse modela, upotrijebite naše tablice veličina da bi odredili koje vam tenisice i odjeća najbolje pristaju. Tijekom kupnje, linkove do odgovarajućih tablica pronaći ćete na svakoj pojedinoj stranici proizvoda.

IZMJERITE STOPALA
Converse veličine jedinstvene su i specifične za tenisice. Iako se očekuje da kalup standardnih Converse tenisica odgovara Vašoj veličini, svakako iskoristite tablicu veličina koja se odnosi na sve proizvode kako bi se pobrinuli da vam tenisice odgovaraju. Ako niste sigurni, pogledajte info o veličini koja se nalazi iznad izbornika veličina na pojedinoj stranici proizvoda.

Prije no što započnete mjerenje, obujte tip čarapa koje ćete nositi sa svojim tenisicama. Preporučamo mjerenje stopala u popodnevnim satima, jer stopala obično oteknu tijekom dana. Obratite pažnju da se vaša težina ravnomjerno rasporedi prije mjerenja.

KORAK 1
Uspravite se na tvrdoj podlozi s petama naslonjenima na zid i na komad praznog papira pričvršćenog za podlogu, ravno, u odnosu na zid iza stopala.

KORAK 2
Zatražite pomoć prijatelja kako bi olovkom na papiru označili najdulji dio vašeg stopala (koji se naziva dužina peta-prsti) - ili se izmjerite sami. Ponovite i s drugom nogom, jer veličina može varirati. (Vaše noge su sestre, a ne blizanke.)

KORAK 3
Pomoću ravnala izmjerite označenu duljinu od peta do vrhova prstiju za svako stopalo.

 
Je li moj Converse proizvod kopija?

Iskreno se nadamo da ne! Nažalost, krivotvoritelji su postali toliko vješti u izradi uvjerljivih jeftinih tenisica da će teško biti uočiti lažne. Najbolji način da se osigurate da ćete dobiti autentični Converse proizvod je kupovina na stranici Converse, u maloprodajnom objektu u vlasništvu kompanije Converse ili kod renomiranih i provjerenih distributera u maloprodaji. Ako razmišljate o kupnji, ali niste sigurni je li prodavatelj ovlašteni zastupnik Converse proizvoda, naš tim korisničke podrške može vam pomoći da to provjerite.

 
Kad će moja veličina ponovno biti dostupna?

Pronašli ste svoje omiljene starke, ali nisu dostupne u vašoj veličini? Bez brige! Iako nemamo utvrđeni raspored za obnavljanje zaliha rasprodanih proizvoda, neprestano dopunjavamo svoju ponudu, omogućujući vam brži pristup tenisicama i opremi koju želite.

Nudimo i priliku da se prijavite za primanje e-mail obavijesti kada neki od naših proizvoda ponovno bude dostupan. Jednostavno unesite svoju e-mail adresu pored proizvoda za koji želite primati ažurirane informacije o zalihama, vidite oznaku OBAVIJESTI ME.

 
Kako promaći zamjenske vezice?

Zamjenske vezice mogu se naći u svim ovlaštenim maloprodajnim objektima i na web stranici Converse.hr, dostupne u dužini od 27'', 29'', 45'' ili 54''. Prilikom naručivanja računajte da se svaka rupica računa kao 3 inča i trebat će vam 12 inča da pravilno zavežete tenisice.

Lako je odrediti koja vam dužina treba. Utvrdite koliko rupica ima tenisica. Pomnožite taj broj s 3. Tom broju dodajte 12 da bi odredili odgovarajuću veličinu vezice.

Converse vezice u ponudi su u raznim bojama i modelima za muškarce, žene i djecu kako bi naglasili vlastiti stil!

 
Kako pravilno održavati svoje Conversice?

Za najbolje rezultate preporučamo čišćenje Converse tenisica odmah nakon njihovog izlaganja prljavštini ili mrljama. Prije no što započnete s čišćenjem, testirajte postupak čišćenja na skrivenom dijelu obuće, poput vanjskih rubova jezika. Time osiguravate da čišćenje neće utjecati na boju ili materijale.

U nastavku pronađite naše najbolje savjete za čišćenje vaših tenisica. (Savjet: NIKADA ih ne stavljajte u mašinu za pranje rublja niti sušilicu za rublje!)

ČIŠĆENJE PLATNENIH, KOŽNIH/SINTETIČKIH TENISICA:
Prvo očistite višak nečistoće prije čišćenja donjeg sloja džona. Nakon što ste uklonili višak nečistoće, upotrijebite vlažnu krpu i mješavinu mlake vode i blagog sapuna utrljajte u prljave dijelove tenisice. Kad ste zadovoljni rezultatima, prirodno osušite cipele na sobnoj temperaturi.

ČIŠĆENJE TENISICA OD ANTILOPA:
Zbog vrste materijala od kojeg se sastoji antilop, ne preporučamo upotrebu vode u procesu čišćenja. Umjesto toga, višak nečistoće uklonite četkom za antilop.

SUŠENJE TENISICA:
Bez obzira koji stil Converse tenisica čistite, predlažemo da se tenisice prirodno osuše na sobnoj temperaturi. Očišćene tenisice napunite papirom kako bi zadržale oblik, povremeno menjajući papir tijekom procesa sušenja. Da bi produžili životni vijek svojih tenisica, nemojte ih direktno zagrijavati.

* NEMOJTE IH NIKAKO PRATI NITI SUŠITI U MAŠINI ZA RUBLJE *

 
 

Niste pronašli odgovor?

Email: support@converse.hr

Ili nas kontaktirajte putem kontakt formulara

 
To Top