Pravila o privatnosti

CONVERSE.HR

TRIPLEJUMP d.o.o.

Ulica Roberta Frangeša - Mihanovića 9, 10000 Zagreb

OIB: 35875278809

O pravilima privatnosti

Jamčimo za sigurnost svih vaših podataka.

Ova pravila o privatnosti ("pravila") objašnjavaju kako TRIPLEJUMP d.o.o. (dalje u tekstu: TRIPLEJUMP, voditelj obrade) prikuplja, koristi i upravlja vašim osobnim podacima koji se nalaze na stranici www.converse.hr.

TRIPLEJUMP kao pružatelj usluga web stranice www.converse.hr je posvećen zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Pročitajte ova pravila pažljivo kako biste razumjeli zašto i kako prikupljamo vaše osobne podatke i kako će se oni koristiti. U pogledu osobnih podataka koje prikupljamo, TRIPLEJUMP je "voditelj obrade", odnosno onaj koji određuje svrhe, potrebe i sredstva kojima se osobni podaci obrađuju.

Ako nas želite kontaktirati u vezi ovih pravila ili u vezi Vaših osobnih podataka, molimo vas da koristite sljedeće kontakt podatke:

Naziv tvrtke: TRIPLEJUMP d.o.o.

Adresa: Ulica Roberta Frangeša - Mihanovića 9, 10000 Zagreb

E-pošta : ured@presido.hr

 1. Kako i kada prikupljamo vaše osobne podatke?
 2. Vaše osobne podatke prikupljamo kada je to potrebno za ostvarivanje vaših potrošačkih potreba ili za potrebe našeg poslovanja:

  1. prilikom vaše registracije TRIPLEJUMP će zatražiti pružanje određenih informacija (osobnih podataka) kao što su ime i prezime, adresa, država, grad, poštanski broj, e-mail adresa, telefonski broj, datum rođenja, spol, broj cipela, korisničko ime i lozinka,

  2. u trenutku kada pristupite stranici www.converse.hr prikupit ćemo i vašu IP adresu koja se, također, smatra osobnim podatkom,

  3. kupac odnosno korisnik naše stranice unosom svojih osobnih podataka nakon registracije, a u slučaju kupnje sklapa ugovorni odnos koji je temelj za kupnju proizvoda i narudžbu usluga po izboru kupca na www.converse.hr. Obrada vaših osobnih podataka u potonjem slučaju nužna je za izvršavanje ugovora u kojem ste kao kupac odnosno korisnik stranka ili kako bi se poduzele radnje na zahtjev ispitanika prije sklapanja ugovora. Kupovati na www.converse.hr možete i bez da ste naš registrirani korisnik,

  4. prilikom registracije osobe za korisnika odnosno primatelja newslettera ili drugih obavijesti o proizvodima i akcijama. Kao voditelj obrade od vas ćemo zatražiti unos informacija o sebi (osobnih podataka) kao što je e-mail adresa. Pravna osnova za obradu vaših podataka je privola. Dakle, korisnik koji se prijavljuje za primanje obavijesti o proizvodima i akcijama unosom svojih podataka na stranici www.converse.hr daje privolu za obradu svojih osobnih podataka. Privolu korisnik može povući u svakom trenutku obaviješću na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka ured@presido.hr ,

  5. situacije u kojima prikupljamo druge vrste podataka kao što su datum i vrijeme pristupa na stranicu, informacije o hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču koji koristite kao i o operativnom sustavu vašeg računala te verziji aplikacije i vašim jezičnim postavkama. Možemo prikupljati informacije o klikovima i vašem pristupu stranici www.converse.hr koje su vam prikazane,

  6. kada kontaktirate službu za kupce odnosno korisnike i zatražite nas pomoć ili postavite neko pitanje kako bismo ostvarili neko od vaših prava zajamčenih važećim propisima,

  7. kada nam se obratite putem društvenih mreža prikupljamo podatke koje ste nam ostavili dostupnima prilikom postavljanja upita ili zahtijeva,

  8. kada tražite povrat proizvoda ili želite jednostrani raskid sklopljenog ugovora,

  9. (i) kada sudjelujete u našim nagradnim igrama,

  10. (j) kada ispunjavate anketu zadovoljstva ili nam postavite bilo kakav upit vezan uz našu ponudu, ili ako želite poslati otvorenu zamolbu za poslao i sl.

  TRIPLEJUMP preporuča svim kupcima ili korisnicima stranice da brinu o svojoj ulaznoj lozinki za korisnički račun. Preporučamo prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirati velika i mala slova te brojeve, te da svakako upotrijebite lozinku od barem šest znakova. Lozinku preporučamo periodično promijeniti (barem jednom na godišnjem nivou).

  Gore navedene određene kategorije vaših osobnih podataka prikupljamo ili na temelju privole koja vam je prikazana prilikom dolaska na www.converse.hr putem skočnog prozora, ili na temelju legitimnog interesa. Potonje primjerice u slučajevima kada se radi o kolačićima koji su nužni za funkcioniranje www.converse.hr ili kada vam već kao našem kupcu šaljemo neke zanimljive obavijesti ili/i ponude akcija.

  Molimo vas da obratite pažnju na obvezan obim podataka koji vas tražimo jer u slučaju da kupac odnosno korisnik ne pruži tražene informacije koje su određene kao obvezne da bi izvršili za vas traženu ili očekivanu aktivnost, nažalost, neće vam biti dopušteno uključivanje u istu, bez traženih podataka aktivnost neće biti tehnički provediva.

  Obrada osobnih podataka u procesu plaćanja

  TRIPLEJUMP u trenutku plaćanja na stranici www.converse.hr, kao uvjet plaćanja proizvoda i usluga kreditnim ili debitnim karticama traži od kupca podatke za aktivaciju procesa plaćanja. Prilikom plaćanja putem ugovorenih pružatelja usluge procesuiranja i naplate (kreditnih ili debitnih ) kartica, ugovornih partnera TRIPLEJUMP-a kao Izvršitelja obrade ili Samostalnih voditelja obrade osobnih podataka, doći će do dijeljenja vaših podataka.

  U gore navedenu svrhu vaši osobni podaci kao kupca (npr., ime i prezime kupca, adresa kupca, podaci s kartice kupca) su privremeno pohranjeni kod pružatelja usluga procesuiranja i naplate ( MasterCard, American, Keks Pay aplikacijom, Diners Disovery i sl.), koji te podatke pohranjuje u skladu s najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka. Kupac aktivira proces procesuiranja i naplate kartica potvrdom (klikom) na link „Plati“.

  Kada koristite mogućnost plaćanja putem KEKS Pay sustava također dolazi do obrade vaših osobnih podataka (poput npr., imena, prezimena, broja računa, iznosa transakcije). U tom slučaju voditelj obrade vaših osobnih podataka je ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANKA d.d. Pružatelj navedene usluge smatra se samostalnim voditeljem obrade osobnih podatka. Njihovu politiku privatnosti možete vidjeti Ovdje

  Obrada podataka prilikom vršenja plaćanja nužna kako bi se izvršile sve radnje koje prethode kupnji odnosno sklapanju ugovora s voditeljem obrade. Kada govorimo o pravnoj osnovi obrade podataka vezano uz pojedine vrste plaćanja odnosno pravne osobe koje pružaju spomenute usluge podaci o plaćanju poput imena, prezimena, šifre, iznosa, broja računa ili drugih transakcijskih kodova dijele se sa kartičnom kućom odnosno bankom odnosno trećom stranom putem koje se plaćanje vrši, a sve na zahtjev ispitanika koji samostalno odabire način plaćanja.

  TRIPLEJUMP ni u jednom trenutku ne raspolaže, ne prikuplja niti obrađuje osobne podatke unesene u svrhu procesuiranja i naplate kartica.

  TRIPLEJUMP upozorava kupce da brinu o podacima navedenim na kartici kako ti podaci ne bi bili dostupni trećim osobama te kako ne bi bili zlouporabljeni.

  Dakle, da sažmemo sve navedeno, vaše osobne podatke uglavnom prikupljamo izravno od vas bilo da biste sklopili s nama ugovor, da bismo izvršili radnju na vaš zahtjev, kada naručite određene proizvode ili usluge ili ispunite određeni obrazac ili kada želite primati naš newsletter te biti naš registrirani korisnik.

  Mi ne koristimo vaše osobne podatke u marketinške svrhe osim ako nam ne kažete da se s time slažete. Ako želite da vam pošaljemo detalje o našim proizvodima, uslugama, ponudama i promocijama, molimo da se pretplatite na to tako da nam date privolu prilikom pretplate na newsletter.

  Prema vašim osobnim podacima odnosimo se kao prema povjerljivim podacima, a pravilno ih štiti TRIPLEJUMP i/ili naši pouzdani partneri (primjerice, naš vanjski službenik za zaštitu podataka Presido d.o.o., Republike Austrije 23, 10 000 Zagreb).

 3. Koje podatke i u koju svrhu prikupljamo direktno od vas?

 4. Tipične kategorije podataka koje prikupljamo od korisnika su sljedeće: ime, adresa, datum rođenja, spol, preferirani jezik, adresa za plaćanje, adresa za dostavu, financijske informacije uključujući informacije o kreditnim, debitnim karticama ili druge informacije o plaćanju koje pružite pri ispunjavanju obrazaca na web stranicama, prilikom plaćanja u TRIPLEJUMP-u ili kada komunicirate s nama putem telefona ili e-pošte.

  Vaše osobne podatke prikupljamo radi:

  • izvršenja usluge, ispunjenja ugovora ili drugog načina osiguranja pružanja tražene usluge
  • korištenja svih usluga na web stranici www.converse.hr
  • što učinkovitijeg odgovora na vaš upit i obradu vaših zahtjeva
  • statističke obrade podataka
  • slanja materijala, ponuda i kontaktiranja
  • poboljšanja kvalitete sadržaja, funkcionalnosti i usluga.
 5. Koja prava na privatnost imate?

 6. Imajte na umu da u bilo kojem trenutku imate pravo od TRIPLEJUMP-a zatražiti sljedeće:

  • da vam omogući pristup vašim osobnim podacima
  • TRIPLEJUMP možete pitati koje vaše osobne podatke koristi, a možete i tražiti pristup tim osobnim podacima. Imate pravo znati svrhu obrade, koje kategorije vaših osobnih podataka čuvamo, tijela ili kategorije tijela s kojima vaše osobne podatke dijelimo, razdoblje zadržavanja podataka, kao i izvor podataka u slučaju kada se podaci neizravno prikupljaju.

  • da vam osigura kopiju osobnih podatke koje čuvamo
  • Možete nas kontaktirati ako želite kopiju nekih ili svih osobnih podataka koje čuvamo o vama.

  • zatražiti ispravak pogrešnih podataka
  • Želimo da su vaše osobne informacije točne i ažurne. Možete nas tražiti da ispravimo ili uklonimo informacije koje mislite da su netočne ili zastarjele.

  • zatražiti brisanje osobnih podataka
  • Možete tražiti da zaustavimo obradu ili čak tražiti brisanje osobnih podataka o vama koje čuvamo. Ako vaše osobne podatke trebamo za obavljanje neke ugovorne obveze prema vama, TRIPLEJUMP bi mogao prestati biti sposoban za izvođenje takvih ugovornih obveza. Također, ako su vaši osobni podaci potrebni kako bi TRIPLEJUMP mogao ostvariti određene zakonske obveze (npr. porezne obveze), vaš zahtjev se možda neće moći ostvariti.

  • ograničavanje pristupa vašim podacima (nama i/ili trećim osobama) u određenim procesima ili u potpunosti
  • Ako želite pobijati točnost podataka, ili više ne trebamo osobne podatke za svrhu obrade, ali su oni vama potrebni za uspostavljanje, izvršenje ili obranu pravnih zahtjeva ili ste se protivili obradi po osnovi koju voditelj obrade smatra legitimnom, imate pravo tražiti ograničavanje obrade osobnih podataka.

  • podnijeti prigovor na način kako koristimo vaše podatke
  • Sjetite se da imate pravo na prigovor obradi osobnih podataka koja se temelji na pravnoj osnovi koju voditelj obrade smatra legitimnom

  • zahtijevati prijenos podataka drugom izvršitelju obrade (prenosivost prava)
  • Ako se obrada temelji na vašem pristanku ili se vrši automatskim sredstvima, imate pravo tražiti od voditelja obrade prijenos podataka drugom vršitelju obrade.

  Kako biste ostvarili bilo koje od gore navedenih prava molimo koristite kontakt podatke iz odjeljka o privatnosti.

  Ako niste zadovoljni kako smo prikupili ili upotrijebili vaše osobne podatke, možete podnijeti formalnu pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka u Republici Hrvatskoj.

 7. Gdje se čuvaju vaši osobni podaci?

 8. Osobne podatke koje prikupimo o vama čuvamo u sigurnom okruženju. Vaši osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.

  Neki podaci još uvijek se pohranjuju u papirnatom obliku, ali imamo tendenciju digitalizirati sve osobne podatke koje obrađujemo. Obrađeni podaci pohranjuju se u prostorijama voditelja obrade i IT sustavima, ali ponekad podatke pohranjujemo na servere naših pouzdanih davatelja usluga (trusted service provider).

 9. Da li TRIPLEJUMP razmjenjuje podatke s trećim osobama?

 10. Zaštita privatnosti je TRIPLEJUMP-u važna, stoga nikada nećemo dijeliti vaše osobne podatke s trećim osobama osim u svrhe opisane u ovim pravilima. O dijeljenju i prijenosu podataka uvijek ćemo vas obavijestiti. Kao što znate, TRIPLEJUMP radi zajedno s drugim kompanijama u i izvan TRIPLEJUMP Grupe. To znači da ponekad dijelimo vaše osobne podatke s našim pouzdanim partnerima, koristeći sigurne IT sustave. Kada tako postupamo podaci se prenose na servere koji se nalaze u EU ili u zemlji koja osigurava adekvatnu razinu zaštite u skladu s EU zakonodavstvom.

  U nekim slučajevima, naši partneri koji pružaju usluge u ime ili za TRIPLEJUMP mogu vaše podatke obraditi izvan Europske unije. Međutim, ugovori koje sklapamo s takvim subjektima obvezuju ih da vašim podacima postupaju sa posebnim sigurnosnim mjerama u skladu s propisima na snazi u državama članicama Europske unije. U slučaju prijenosa podataka u SAD tražit ćemo vas dopuštenje s obzirom na posljedice presude ˝Schrems II˝ te proglašenje Privacy Shield-a nevaljanim. Također, ukoliko naš ugovorni partner ima sjedište u SAD-u revidirat ćemo postojeće ugovore te provjeriti sigurnosne standarde koje naš partner jamči kako bi osigurali zaštitu svih naših ispitanika.

  Svrhe u koje dijelimo podatke s našim pouzdanim partnerima su na primjer, potrebe marketinga, održavanja web mjesta www.converse.hr , oglašavanje, obrade plaćanja, isporuke (dostave) i druge usluge u i izvan trgovine. Ti davatelji usluga su dužni, prema relevantnim ugovorima, koristiti podatke koji su im povjereni samo u skladu s našim smjernicama i isključivo u svrhu koju smo strogo odredili. Također, obvezujemo ih da adekvatno zaštitite vaše podatke i da ih smatraju poslovnom tajnom. Jednom godišnje radimo reviziju svih naših partnera kako bi znali da je zaštita vaših osobnih podataka i dalje na zahtijevanoj razini te da je u skladu sa važećim propisima.

 11. Korištenje društvenih mreža i drugih alata

 12. Radi statističkih analiza i mjerenja stranica www.converse.hr se koristi i nekim Google alatima, konkretno koristi se Google Analytics – servis za mjerenje posjećenosti, Google+, Google eCommerce te Google remarketing/ conversation.

  Više o pravilima privatnosti Googlea možete pronaći na linku Ova se pravila ne primjenjuju na usluge i treće strane koje imaju zasebna pravila o privatnosti, međutim sukladno propisima vezanim uz zaštitu osobnih podataka TRIPLEJUMP dužne su obavijestiti svoje korisnike i o podacima koje prikuplja Google pružajući svoje usluge drugim pravnim i fizičkim osobama.

  Na obradu podataka od strane Google-a i Facebook-a, u sklopu vašeg korištenja navedenih društvenih mreža i alata TRIPLEJUMP ne može utjecati u potpunosti. Molimo vas da pažljivo pročitate dijelove ovih pravila kako biste znali na koji način Google obrađuje vaše osobne podatke.

  Podaci koje Google prikuplja uključuju jedinstvene identifikatore, vrstu i postavke preglednika, vrstu i postavke uređaja, operativni sustav, podatke o mobilnoj mreži koje uključuju naziv operatera i telefonski broj te broj verzije aplikacije.

  Nadalje, Google prikuplja podatke o interakciji aplikacija, preglednika i uređaja s Google uslugama, uključujući IP adresu, izvješća o rušenju, aktivnost sustava te datum, vrijeme i URL preporuke za zahtjev ispitanika. Google prikuplja podatke kada neka Google-ova usluga na vašem uređaju kontaktira Google poslužitelje- primjerice kada instalirate aplikaciju iz Trgovine Play ili kada usluga provjerava jesu li dostupna automatska ažuriranja. Ako upotrebljavate Android uređaj s Google-ovim aplikacijama, vaš uređaj povremeno kontaktira Google-ove poslužitelje radi davanja podataka o uređaju i povezivanja s našim uslugama. To uključuje podatke kao što su vrsta uređaja, naziv mobilnog operatera, izvješća o rušenju i aplikacije koje ste instalirali.

  U koje svrhe Google prikuplja vaše podatke

  Vaše podatke Google može upotrebljavati kako bi osigurao ispravan rad usluga, primjerice praćenjem zastoja ili rješavanjem poteškoća koje prijavite.

  Nadalje, Google podatke upotrebljava u analitičke i mjerne svrhe.

  Na primjer, Google analizira podatke o vašim posjetima Google web-lokacijama te upotrebljava i podatke o oglasima s kojima ste stupili u interakciju.

  Kada posjetite web-lokacije koje upotrebljavaju Google Analytics, Google i korisnik Google Analyticsa Google može povezati podatke o vašoj aktivnosti na toj web lokaciji s aktivnostima na drugim web-lokacijama koje upotrebljavaju Google usluge oglašavanja. Prikupljene podatke, kao što je adresa elektroničke pošte, Google upotrebljava za izravnu interakciju s vama. Na primjer, može vam poslati obavijest ako otkrije sumnjivu aktivnost, primjerice pokušaj prijave na vaš Google račun s neuobičajene lokacije Ili vas može obavijestiti o predstojećim promjenama ili poboljšanjima usluga.

  U slučaju da vi kontaktirate Google, Google evidentira zapis o zahtjevu radi lakšeg rješavanja vaše poteškoće. Google upotrebljava automatizirane sustave koji analiziraju vaš sadržaj radi pružanja prilagođenih rezultata pretraživanja, prilagođenih oglasa ili drugih značajki prilagođenih vašem načinu upotrebe naših usluga.

  Vaše sadržaje Google analizira i radi otkrivanja zloupotrebe kao što su neželjeni, zlonamjerni ili nezakoniti sadržaj. Za prepoznavanje uzoraka u podacima Google se služi i algoritmima.

  Na primjer, Google prevoditelj pomaže ljudima da komuniciraju na različitim jezicima tako što otkriva uobičajene jezične uzorke u frazama za koje tražite prijevod.

  Za gore opisane svrhe Google može kombinirati prikupljene podatke sa svojih usluga i svih vaših uređaja. Ovisno o postavkama vašeg računa, vaša aktivnost na drugim web-lokacijama i u drugim aplikacijama može biti povezana s vašim osobnim podacima radi poboljšanja Google-ovih usluga i oglasa koje Google prikazuje. Ako drugi korisnici već imaju vašu adresu elektroničke pošte ili druge identifikacijske podatke, Google im može prikazati vaše javno vidljive podatke Google računa, primjerice vaše ime i fotografiju. Tako primjerice mogu lakše raspoznati elektroničku poruku koju im pošaljete.

  Na kraju, želimo vas ovim putem obavijestiti da TRIPLEJUMP koristi poslovni profil koristeći usluge Facebook-a, a o njihovim pravilima privatnosti odnosno izjavama o povjerljivosti kao i o načinu na koji oni koriste vaše osobne podatke možete pogledati na:

  FACEBOOK ONLINE - FACEBOOK POLICY

  U slučaju da imate pitanja vezano uz prikupljanje i obradu podataka od strane Facebook-a ili želite ostvariti neko od svojih prava zajamčenih Općom uredbom o zaštiti podataka kontaktirajte:

  FACEBOOK IRELAND Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska

  Kontakt službenika za zaštitu podataka:

  Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se prikupljaju i obrađuju vaši osobni podaci možete se obratiti vodećem nadzornom tijelu Facebook-a, Irskom povjereniku za zaštitu podataka ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka Republike Hrvatske.

 13. Koliko dugo ćemo zadržati vaše osobne podatke?

 14. TRIPLEJUMP neće zadržati vaše osobne podatke dulje od razdoblja za koje su podaci potrebni kako bi se ispunila svrha njihovog korištenja. Ukoliko vas zanimaju detalji i rokovi čuvanja možete kontaktirati službenika za zaštitu podataka na ured@presido.hr . Svakako vam želimo naglasiti neke od rokova čuvanja: svi obrasci u kojima nas tražite ostvarivanje svojih prava čuvaju se trajno, obrasci za jednostrani raskid ugovora minimalno 1 godinu, računi najmanje 11 godina, podaci iz newslettera do povlačenja vaše privole.

  .
 15. Za što ćemo koristiti vaše podatke?

 16. Kako smo i ranije naveli možemo koristiti vaše osobne podatke na nekoliko različitih načina, uglavnom za obavljanje naših ugovornih obveza prema vama, ali ponekad i za poboljšanje vašeg iskustva kupnje, direktni marketing ili iz sigurnosnih razloga.

  Obrada naloga i pružanje usluga

  Kada obavite kupnju putem web stranice www.converse.hr , ovisno o slučaju, možda ćemo zatražiti da date određene osobne podatke koji su potrebni za pravilnu obradu vaše kupnje. Ova situacija će se dogoditi pogotovo ako se uz kupnju naših proizvoda odlučite za korištenje jedne od usluga, kao što je dostava. Također, kako bi obradili narudžbu i osiguravali da su osobne i financijske informacije točne, koristimo pouzdane platne sustave trećih osoba kako bi osigurali da je vaša uplata sigurna i da se vaši podaci ne koriste za prijevaru. Ako želite platiti robu i usluge na internetu, voditelj obrade će zahtijevati informacije vezane uz uplatu, uključujući i broj kreditne ili debitne kartice, datum isteka kartice, CVV broj, kao i adresu za naplatu.

  Kako bi osigurali da se proizvodi i usluge koje kupite kod nas dostave na ispravnu adresu, vaše osobne podatke koji su potrebni za pružanje pojedinih usluga dijelimo s pouzdanih vanjskih partnera (npr. vaše ime, adresa dostave i poruke uz isporuku koje ste naveli – poput doba dana kada želite primati dostavu). Kako bismo ispunili radnje iz ugovora koji ste sa nama sklopili, vaši osobni podaci se dijele sa kurirskom službom General Logistics Systems Croatia d.o.o. Više o njihovoj politici privatnosti možete vidjeti na https://gls-group.eu/HR/hr/zastita-osobnih

  Usluga kupaca

  Ako se obratite našem uredu kupaca (zatražite povrat proizvoda ili niste zadovoljni uslugom, itd.) , direktno u TRIPLEJUMP ili kroz bilo koji drugi način komunikacije koji je vama dostupan, trebaju nam vaši kontakt podaci kako bismo riješili problem s kojim nam se obraćate. Podatke koje nam ustupite koristiti će se samo za ovu namjenu. U određenim slučajevima ćemo koristiti usluge drugih proizvođača kojima povjeravamo vaše podatke samo u mjeri u kojoj će to biti potrebno za rješavanje vašeg slučaja (npr. ovlaštenih servisa za popravak itd). U ovom slučaju, oni mogu biti dobavljači IT sustava s kojima voditelj obrade surađuje i mogu biti dio tehničke podrške ili to mogu biti naši odvjetnici ili vanjski službenik za zaštitu podataka.

  www.converse.hr

  Vaši podaci mogu biti prikupljeni i prilikom posjeta stranici voditelja obrade. Podaci će se obrađivati samo u točno određene svrhe, o čemu ćemo vas obavijestiti u trenutku kada posjetite web stranicu voditelja obrade (npr. za provođenje online prodaje, za spremanje shopping liste koju ste stvorili, itd.). U slučaju da ne želite da se vaši podaci, svi ili određeni, prikupljaju u ovu svrhu možete ograničiti njihovo korištenje ili u potpunosti onemogućiti korištenje istih.

 17. KOLAČIĆI

 18. Za održavanje web stranice i osiguravanje njene funkcionalnosti voditelj obrade koristi tehnologiju općenito poznatu kao "kolačiće". Kolačić je mala tekstna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica. Kolačići mogu biti privremeni ili trajni, na primjer, JavaScript ili Flash tehnologije. Zahvaljujući kolačićima na našim stranicama možete pretraživati bez poteškoća i pokazivat će vam se rezultati koji su relevantni za vas.

  Koristimo sljedeće kolačiće:

  1. privremene korisničke kolačiće unosa (session-id) ili trajne kolačiće ograničene na nekoliko sati u nekim slučajevima,
  2. kolačiće za provjeru autentičnosti, koji se koriste za autentifikacijske usluge, tijekom trajanja pregleda ,
  3. korisničke sigurnosne kolačiće koji se koriste za otkrivanje zloupotreba autentičnosti, ograničenog trajanja,
  4. kolačiće multimedijskih sadržaja, kao što su kolačići za flash player, za trajanja pregleda,
  5. kolačiće omogućavanja učitavanja, tijekom trajanja pregleda,
  6. trajne kolačiće za prilagodbu korisničkog sučelja za vrijeme trajanja pregleda (ili malo duže),
  7. kolačiće trećih strana za dijeljenje dodataka društvenih mreža za prijavljene članove društvene mreže,
  8. kolačiće dodataka društvenih mreža namijenjene praćenju,
  9. promidžbene kolačići trećih strana te
  10. analitičke kolačiće .

  Kolačićima pohranjenima na računalu možete pristupiti kada posjetite našu web stranicu. Ako želite izbrisati kolačiće koji su već na vašem računalu, molimo pogledajte vaš preglednik pod upute te kliknite na izborniku "Pomoć".

  Obrađujemo kolačiće samo uz vaš pristanak. Možete prihvatiti, prihvatiti djelomično ili odbiti korištenje kolačića, samo provjerite postavke u vašem pregledniku. Međutim, napominjemo kako neke od značajki naše web stranice možda neće funkcionirati bez kolačića. Tražeći suglasnost predstavit ćemo svrhu u koju ćemo obrađivati ovu vrstu informacija te ćemo vas obavijestiti o vašim pravima. Možete pronaći više informacija o kolačićima u Pravilima o korištenju kolačića (cookies).

 19. Druge web stranice

 20. www.converse.hr web stranice mogu sadržavati linkove za web-lokacije trećih strana. Ova pravila primjenjuju se samo na ovu web stranicu pa prilikom povezivanja s drugim web stranicama, upućujemo vas da pročitate njihova pravila privatnosti.

  TRIPLEJUMP ne može vam jamčiti koje kolačiće koristi stranica https://www.converse.com/country-language-selector niti je odgovoran za dijeljenje podataka između Converse grupe. Za sve detalje kako oni obrađuju vaše osobne podatke molimo vas da se obratite na adrese sjedišta: Converse Inc. (160 North Washington Street, Boston, Massachusetts 02114, United States of America) i Converse Netherlands B.V. (Colosseum 1, 1213NL Hilversum, the Netherlands).

 21. Marketing

 22. TRIPLEJUMP bi vam želio poslati informacije o našim proizvodima i uslugama za koje bi mogli biti zainteresirani. Međutim, marketinški materijal dopušteno nam je slati samo ako se vi odluče za to te nam date privolu. Imajte na umu da čak i ako ste pristali primati naše marketinške poruke, možete u bilo kojem trenutku odustati od primanja marketinških poruka. Ako više ne želite da vas kontaktiramo u marketinške svrhe, molimo vas izaberite tu opciju na kraju naše marketinške poruke (e-mail/newsletter) ili nam pošaljite mail na ured@presido.hr .

 23. Stupanja na snagu te promjene pravila o privatnosti

 24. Ova pravila stupaju na snagu danom objave na web mjestu odnosno web stranici www.converse.hr . Ova pravila privatnosti TRIPLEJUMP može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta na straniciwww.converse.hr. Izmjene ovih pravila privatnosti stupaju na snagu odmah nakon objave na stranici www.converse.hr.

 
To Top